Antalya'da 16-17 Mart 2022 tarihinde gastronomi alanında sektör-akademi ve öğrencileri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen Culinary Forum'a Çukurova Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Syn Oya Berkay KARACA yüksekokul öğrencileri ile birlikte katılım sağlamıştır. Adana gastronomisini tanıtmak amacıyla oluşturulan ekipte Adana Büyükşehir Başkanı Syn. Zeydan KARALAR başta olmak üzere, Büyükşehir Belediyesi Turizm Müdürü Syn. İlhan TAŞ, ÇUKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Syn. Tayyar ZAİMOĞLU, Sheraton Adana Genel Müdürü Syn. Can AKŞİT, Park Zirve & Zaimoğlu Genel Müdürü Çetin SONGÜRER, Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkan Yardımcısı Koray TÜRK, Çukurova Aşçılar Derneği Başkanı Ömer ORAK ve Üyesi Syn. Fatma ÇIKLA ve değerli şeflerimiz, mesleki lise öğrencileri ve eğitmenleri yer almıştır. Ayrıca Forumda Adana Büyükşehir Belediyesi destekleriyle hazırlanan Adana Standında Adana Kebabı başta olmak üzere Yüksük çorbasından Adana böreğine, Nohutlu Kuru Biber ve Patlıcan Dolmasından Sarımsaklı Köftesine, İçli Köftesinden Şalgamına birçok lezzet ikram edilerek foruma katılan katılımcılar ve genç şeflerin Adana Lezzetleriyle buluşması ve tanıtımı da gerçekleştirilmiştir.
Prof.Dr. Oya Berkay KARACA
Müdür
Çukurova Üniversitesi
Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Binası 1. Blok Zemin Kat No: 6
Balcalı Yerleşkesi 01330 Sarıçam ADANA-TURKEY